• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

DEUREN & DEURBESLAG

Deuren en deurbeslag zijn de finishing touch van uw interieur. Zoveel mensen, zoveel stijlen. Gelukkig bestaat er voor elke woonstijl wel een productlijn die passend is. Bij VERSTEQ vindt u binnendeuren, buitendeuren en deurbeslag in veel verschillende soorten, maten, materialen en stijlen. Laat u online inspireren of kom langs in onze showroom in Veenendaal. U bent van harte welkom!

 

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 

Afspraak maken

 

Buitendeuren

De buitendeur is letterlijk het visitekaartje van uw woning. Kies voor een buitendeur met kozijn in de stijl van uw woning, die tegelijkertijd uw veiligheid waarborgt. Ons aanbod is enorm; buitendeuren van hardhout, een buitendeur met glas etc. Wij leveren o.a. Skantrae en Weekamp buitendeuren.

Meer buitendeuren

 

 

Binnendeuren

Een binnendeur die past bij de stijl van uw woning geeft een rustige uitstraling aan uw interieur. Een binnendeur met glas (in lood) is een veel gekozen variant. Uiteraard hebben we nog veel meer varianten binnendeuren in ons assortiment. Selecteer de perfecte binnendeur op basis van kleur, materiaal, afmeting of stijl. Wij leveren o.a. Skantrae en Weekamp binnendeuren.

Meer binnendeuren

 

 

Deurbeslag

Deurbeslag bestaat in eindeloos veel soorten en maten. Welke soort knoppen, grepen of krukken u ook zoekt, bij VERSTEQ vindt u altijd het deurbeslag wat past bij uw smaak. Of het nu gaat om deurkrukken, deurgrepen, krukschilden of krukrozetten.

Meer deurbeslag

 

 

Kom langs in onze showroom!

Om ons ruime aanbod aan binnendeuren, buitendeuren en deurbeslag te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. En mocht uw voorkeursproduct er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen en heeft u het binnen enkele werkdagen in huis. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze in uw zoektocht.Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele binnendeuren op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN