• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

BINNENDEUREN

Om uw interieur tot in de puntjes af te werken kiest u een binnendeur die past bij de stijl van uw woning. Bij VERSTEQ hebben we een ruim assortiment aan binnendeuren. U bent van harte welkom in onze showroom voor advies en inspiratie. Wat uw stijl ook is, u vindt het bij VERSTEQ.

 

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 

Afspraak maken

 

Materialen binnendeuren

Een binnendeur wordt veelvuldig gebruikt en dient daarom van een degelijke kwaliteit te zijn. Daarnaast is een binnendeur volledig onderdeel van uw interieur en veel in uw gezichtsveld. Kies daarom voor een binnendeur die qua materiaal aansluit bij uw stijl en wensen én eentje waar u jarenlang van kunt genieten. Bij VERSTEQ kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan binnendeuren die gemaakt zijn van hardhout met het FSC- keurmerk.


We gebruiken KOMO gecertificeerde materialen bij het samenstellen van de deur, zoals lijmen, sealers en zwelband tussen de dorpels. Hiermee kunnen we een garantie van 12 jaar aanbieden.

 

 

Kleuren binnendeuren

Binnendeuren in wit of binnendeuren in zwart zijn al tijdenlang favoriet. Met een zwarte deur geeft u een industriële en eigentijdse twist aan uw interieur. Een witte binnendeur straalt rust uit, waardoor de aandacht naar uw meubels wordt getrokken in plaats van naar de deur. Uiteraard is het ook mogelijk om uw binnendeur af te lakken in een kleur naar keuze.

 

Binnendeuren met glas

Voor een prettige lichtinval vanuit de hal naar de woonkamer, kunt u kiezen voor een binnendeur met glas. Van glas in lood tot mat glas; bij VERSTEQ adviseren we u graag over het glas dat het beste past bij uw stijl en wensen. De keuze in glas is enorm.

Meer binnendeuren met glas

 

 

Binnendeuren in verschillende stijlen

Uw woning tot in detail afwerken is een dankbare taak en het geeft rust. De binnendeur van uw woning is veel in uw gezichtsveld en wanneer u een deur kiest die past bij de stijl van uw interieur ontstaat er één geheel. Of u nu een landelijke, klassieke, retro, moderne, jaren ‘30 of industriële inrichting heeft.

 

 

Opdek of stompe binnendeur?

Bij de keuze voor een passende deur kunt u ook nadenken over de plaatsing van de deur in uw kozijn. Er bestaan namelijk stompe en opdekdeuren. Een stompe binnendeur valt volledig in het kozijn. Bij een opdekdeur valt er een gedeelte van de deur op het kozijn en hierdoor is een gedeelte van het kozijn uit het zicht. Daarnaast hebben opdekdeuren een beter isolerende werking, doordat kieren worden afgesloten.

 

Binnendeur op maat laten maken

Bij VERSTEQ vindt u binnendeuren en deurbeslag in veel verschillende soorten, maten, materialen en stijlen. In onze showroom kunt u de ruime keuze aan binnendeuren bekijken. Zit de perfecte maat er net niet tussen, dan kunnen we een binnendeur op maat voor u verzorgen. Of het nu een binnendeur met glas, een vlakke of kamerhoge deur is! Onze medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste binnendeur.

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele binnendeuren op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN