• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

BINNENDEUREN MET GLAS

Een binnendeur met glas draagt bij aan de sfeer van uw woning. En omdat er zoveel verschillende mensen zijn, is de keuze aan glassoorten ook heel uitgebreid. Facetglas, glas in lood, geslepen glas of mat glas. Bent u benieuwd naar het volledige aanbod? Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door de specialisten van VERSTEQ. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u!

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.
 
Afspraak maken

 

Stompe deur of opdekdeur met glas?

Bij de keuze voor een passende deur kunt u ook nadenken over de plaatsing van de deur in het kozijn. Er bestaan namelijk stompe en opdekdeuren met glas. Een stompe binnendeur valt volledig in het kozijn. Bij een opdekdeur valt er een gedeelte van de deur op het kozijn en hierdoor is een gedeelte van het kozijn uit het zicht.

 

 

Binnendeur met facetglas

Een binnendeur met geslepen glas wordt ook wel een binnendeur met facetglas genoemd. Dit glas is beschikbaar in een matte en blanke variant. De geslepen hoeken van het facetglas passen goed in een landelijke, klassieke en jaren ‘30 interieurstijl. Het is een detail dat een stijlvolle toevoeging is aan uw woning.

 

Binnendeur met glas-in-lood

Glas in lood wordt veel gebruikt bij woningen in jaren ’30 stijl. Ook glas in lood kent een ruime keuze aan mogelijkheden. Zo is glas in lood toe te passen op binnendeuren in meerdere interieurstijlen, zoals de jaren ‘30, moderne, klassieke, landelijke en retro stijl.

 


Binnendeur met glas op maat laten maken

Bij VERSTEQ vindt u deuren en deurbeslag in veel verschillende soorten, maten, materialen, glasopties en stijlen. In onze showroom kunt u de ruime keuze aan deuren bekijken. Zit de perfecte maat er net niet tussen, dan kunnen we een deur op maat voor u verzorgen. Onze medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste binnendeur.

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele binnendeuren met glas geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN