• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

INDUSTRIËLE BINNENDEUREN

Een industriële binnendeur is de trend van het moment, maar door de minimalistische uitstraling is het ook een tijdloze keuze. Geïnspireerd door de zwarte, stalen deuren en de industriële trend biedt VERSTEQ een deurenlijn met strak vormgegeven houten binnendeuren met een industriële look.

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.
 
Afspraak maken

 

Industriële binnendeuren van hout

Een industriële binnendeur is een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Het smalle, zwarte lijstwerk, gecombineerd met glas, voldoet aan diverse milieu- en duurzaamheidsrichtlijnen. De binnendeuren die wij aanbieden zijn voorzien van een FSC-keurmerk en hebben een KOMO-keur. KOMO is een voor de bouwwereld belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat een constante kwaliteit garandeert. Welke deur u ook kiest, het is altijd een doordachte keuze!

 

 

Industriële binnendeur op maat laten maken

Bij VERSTEQ vindt u deuren en deurbeslag in veel verschillende soorten, maten, materialen en stijlen. In onze showroom kunt u de ruime keuze aan industriële binnendeuren bekijken. Zit de perfecte maat er net niet tussen, dan kunnen we een deur op maat voor u verzorgen. Onze medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste binnendeur.

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele industriële binnendeuren op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN