• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

KAMERHOGE DEUREN

Kamerhoge deuren geven uw interieur een uniek karakter. Of u nu kiest voor een dichte deur of een kamerhoge deur met glas. De specialisten van VERSTEQ adviseren u graag over de mogelijkheden in onze showroom in Veenendaal. U vindt hier een ruim assortiment aan voorbeelden.

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.
 
Afspraak maken

 

Materiaal kamerhoge deuren

Een kamerhoge binnendeur wordt veel gebruikt en vraagt daarom om kwaliteit. De paneeldeuren die wij aanbieden zijn voorzien van een FSC-keurmerk en hebben een KOMO-keur. KOMO is een voor de bouwwereld belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat een constante kwaliteit garandeert. U bent hierdoor niet alleen verzekerd van de allerbeste kwaliteit: ook voldoen de kamerhoge deuren uit ons assortiment aan diverse milieu- en duurzaamheidsrichtlijnen. Welke deur u ook kiest, het is altijd een doordachte keuze!

 

 

Kamerhoge deuren met glas

Voor een prettige lichtinval in huis kunt u kiezen voor een kamerhoge binnendeur met glas. Dit geeft naast een stukje sfeer ook een ruimtelijke uitstraling in uw woning. Er zijn tal van glasopties toe te voegen die uw deur uniek maken. Wij kijken graag met u mee, zodat uw kamerhoge binnendeur aan al uw wensen voldoet. U bent van harte welkom in onze showroom. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u!

 

 

Kamerhoge deur op maat laten maken

Bij VERSTEQ vindt u kamerhoge deuren en deurbeslag in veel verschillende soorten, maten, materialen en stijlen. In onze showroom kunt u de ruime keuze aan deuren bekijken. Zit de perfecte maat er net niet tussen, dan kunnen we een deur op maat voor u verzorgen. Onze medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste binnendeur.

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele Skantrae binnendeuren op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN