• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

SKANTRAE BINNENDEUREN

Skantrae is een producent van kwalitatief hoogwaardige binnendeuren. Of het nu gaat om een industriële binnendeur, ee paneeldeur of een binnendeur met glas, het aanbod is enorm! Neem een kijkje in onze showroom en ontdek het aanbod aan Skantrae binnendeuren in verschillende kleuren, maten, materialen en stijlen. Wij nemen de tijd voor u.

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 
Afspraak maken

 

Binnendeuren in vele stijlen

De Skantrae binnendeuren die wij aanbieden zijn voorzien van een FSC-keurmerk en hebben een KOMO-keur. KOMO is een voor de bouwwereld belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat een constante kwaliteit garandeert. U bent hierdoor niet alleen verzekerd van de allerbeste kwaliteit: ook voldoen de binnendeuren in ons assortiment aan diverse milieu- en duurzaamheidsrichtlijnen. Welke deur u ook kiest, het is altijd een doordachte keuze!

 

 

Binnendeur op maat laten maken

In onze showroom kunt u de ruime keuze aan Skantrae deuren en andere lijnen binnendeuren bekijken. Zit de perfecte maat er net niet tussen, dan kunnen we een binnendeur op maat voor u verzorgen. Onze medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste deur.

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele Skantrae binnendeuren op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN