• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

BUITENDEUREN

De buitendeur is letterlijk het visitekaartje van uw woning. Kies voor een buitendeur in de stijl van uw woning, die tegelijkertijd uw veiligheid waarborgt. Ons aanbod is enorm; we hebben bijvoorbeeld buitendeuren van hardhout, openslaande tuindeuren of buitendeuren met glas. Wij leveren o.a. Skantrae en Weekamp. Een buitendeur kopen? Laat u online inspireren of kom langs in onze showroom. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u!

 

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 

Afspraak maken

 

Materialen buitendeuren

Een buitendeur heeft veel te verduren; naast het dagelijks gebruik heeft het ook te kampen met weersinvloeden. Een buitendeur die hiertegen bestand is dient van goede kwaliteit te zijn. Buitendeuren van massief hardhout bijvoorbeeld. Bij VERSTEQ kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan voordeuren die gemaakt zijn van hardhout met het FSC- keurmerk.

 

We gebruiken KOMO gecertificeerde materialen bij het samenstellen van de deur, zoals lijmen, sealers en zwelband tussen de dorpels. Hiermee kunnen we een garantie van 6 jaar garanderen.

 

 

Kleuren buitendeuren

De kleur van uw voordeur bepaald mede de uitstraling van uw woning. Buitendeuren worden standaard met een grijze primer of witte voorlak geleverd. Uiteraard is het ook mogelijk om de buitendeur af te laten werken in iedere gewenste RAL-kleur.

 

Buitendeur met glas

Een buitendeur met glas zorgt voor een prettige lichtinval, waardoor het ruimtelijk aanvoelt. Afhankelijk van de hoeveelheid licht die u wenst, kunt u een keuze maken uit ons aanbod aan buitendeuren met glas. Om uw woning goed te beschermen tegen kou of warmte, bieden wij standaard isolatieglas aan. Dit betekent dat de buitendeur met dubbelglas, zoals de naam al doet vermoeden, twee lagen glas bevat met ruimte ertussen. Een buitendeur met glas kan voorzien worden van diverse glassoorten, waaronder ook veiligheidsglas. Veiligheidsglas is inbraakwerend en letselschade veilig. Wij gebruiken veiligheidsglas dat voldoet aan de NEN 3569 norm. Dit glas is vijf keer sterker dan normaal glas, wat de kans op breuk én inbraak aanzienlijk verkleint. Wel zo een veilig idee!

Meer buitendeuren met glas

 

 

Buitendeuren in verschillende stijlen

Met een assortiment van wel honderden deuren is er altijd een buitendeur te vinden die past bij de stijl van uw woning. Of het nu klassiek, landelijk, modern, retro of jaren ’30 stijl is.

 

 

Buitendeur op maat laten maken

Bij VERSTEQ vindt u buitendeuren en deurbeslag in veel verschillende soorten, maten, materialen en stijlen. In onze showroom kunt u de ruime keuze aan buitendeuren bekijken. Zit de perfecte maat er net niet tussen, dan kunnen we een buitendeur op maat voor u verzorgen. Of het nu een tuindeur, terrasdeur, voordeur of achterdeur is! Onze medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste buitendeur.

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele buitendeuren op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN