• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

ACHTERDEUREN

Een buitendeur aan de achterzijde van het huis wordt in de volksmond een achterdeur genoemd. Bij VERSTEQ kunt u terecht voor o.a. een achterdeur van hardhout, een achterdeur met glas én achterdeurbeslag. Laat u online inspireren en kom langs in onze showroom in Veenendaal. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u!

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.
 
Afspraak maken

 

Achterdeuren van hardhout

De achterdeuren die wij aanbieden zijn voorzien van een FSC-keurmerk en hebben een KOMO-keur. KOMO is een voor de bouwwereld belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat een constante kwaliteit garandeert. U bent hierdoor niet alleen verzekerd van de allerbeste kwaliteit: ook voldoen de achterdeuren uit ons assortiment aan diverse milieu- en duurzaamheidsrichtlijnen. Welke deur u ook kiest, het is altijd een doordachte keuze!

 

 

Achterdeur met glas

Een achterdeur met glas zorgt voor een prettige lichtinval. Om uw woning goed te beschermen tegen kou of warmte, bieden wij standaard isolatieglas aan. Dit betekent dat de achterdeur met dubbelglas, zoals de naam al doet vermoeden, twee lagen glas bevat met ruimte ertussen. Een achterdeur met glas kan voorzien worden van diverse glassoorten, waaronder veiligheidsglas. Veiligheidsglas is inbraakwerend en letselschade veilig. Wel zo een veilig idee!

 

 

Achterdeuren van hardhout

Uw achterdeur is pas echt af met bijpassend achterdeurbeslag. Ook hiervoor bent u bij VERSTEQ aan het goede adres. Kies bijvoorbeeld voor deurbeslag in een landelijke, klassieke, retro of moderne stijl.

 

Achterdeur op maat laten maken

In onze showroom kunt u de ruime keuze aan achterdeuren en achterdeurbeslag bekijken. Zit de perfecte maat er net niet tussen, dan kunnen we een achterdeur op maat voor u verzorgen. Onze medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste achterdeur.

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele achterdeuren en buitendeuren geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN