• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

BUITENDEUREN MET GLAS IN LOOD

Een buitendeur met glas zorgt voor een prettige lichtinval, waardoor het ruimtelijk aanvoelt. Afhankelijk van de hoeveelheid licht die u wenst, kunt u een keuze maken uit ons aanbod. Een buitendeur met glas kan voorzien zijn van diverse glassoorten, waaronder standaard glas, glas-in-lood, mat glas en veiligheidsglas. 

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u!

 
Afspraak maken

 

Buitendeur met glas

Om uw woning goed te beschermen tegen kou of warmte, bieden wij standaard isolatieglas aan. Dit betekent dat de buitendeur met dubbelglas, zoals de naam al doet vermoeden, twee lagen glas bevat met ruimte ertussen. Dit heeft een isolerend effect.

 

 

Buitendeur met glas in lood

Glas in lood wordt veel gebruikt bij woningen in jaren ’30 stijl. In sommige gevallen is er over het glas in lood zelfs een rooster bevestigd voor een karakteristieke uitstraling. Ook bij moderne woningen wordt steeds vaker sfeer toegevoegd door de keuze voor een buitendeur met glas in lood.

 

 

Buitendeur met veiligheidsglas

Veiligheidsglas is inbraakwerend en letselschade veilig. VERSTEQ gebruikt veiligheidsglas dat voldoet aan de NEN 3569 norm. Dit glas is vijf keer sterker dan normaal glas, wat de kans op breuk en inbraak aanzienlijk verkleint. Wel zo een veilig idee!

 

Matglas voor uw buitendeur?

Een buitendeur met mat glas laat een prettige lichtinval toe, maar zorgt tevens voor het behoud van uw privacy. Het voorkomt dat voorbijgangers ongevraagd binnen kunnen kijken.

 

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele buitendeuren met glas geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN