• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

SKANTRAE BUITENDEUREN

Skantrae is een producent van kwalitatief hoogwaardige buitendeuren. Of het nu gaat om de voordeur, achterdeur, tuindeur of om de terrasdeur. Het aanbod is enorm! Neem een kijkje in onze showroom en ontdek het aanbod aan Skantrae buitendeuren in verschillende kleuren, maten, materialen en stijlen. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u!

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.
 
Afspraak maken

 

Buitendeuren van Skantrae

De Skantrae buitendeuren die wij aanbieden zijn voorzien van een FSC-keurmerk en hebben een KOMO-keur. KOMO is een voor de bouwwereld belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat een constante kwaliteit garandeert. U bent hierdoor niet alleen verzekerd van de allerbeste kwaliteit: ook voldoen de buitendeuren in ons assortiment aan diverse milieu- en duurzaamheidsrichtlijnen. Welke deur u ook kiest, het is altijd een doordachte keuze!

 

 

Buitendeur op maat laten maken

In onze showroom kunt u de ruime keuze aan Skantrae deuren en andere lijnen buitendeuren bekijken. Zit de perfecte maat er net niet tussen, dan kunnen we een buitendeur op maat voor u verzorgen. Onze medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste buitendeur.

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele Skantrae buitendeuren geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN