• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

DEURGREPEN

Handgrepen voor uw deuren of kasten in huis nodig? Een deurgreep dient niet alleen functioneel te zijn, maar moet ook passen bij de stijl van uw interieur. Wij hebben een breed assortiment aan deurgrepen voor de binnendeur en buitendeur, in verschillende woonstijlen. Onze adviseurs helpen u graag bij de juiste keuze!

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 
Afspraak maken

 

Zwarte deurgrepen

Deurgrepen in het zwart zijn momenteel erg populair en het assortiment wordt steeds uitgebreider. Kies je voor een zwarte deurgreep dan kun je kiezen uit verschillende materialen en stijlen. Bijvoorbeeld een stoere deurgreep van zwart staal.

 

 

Deurgreep van RVS

Een deurgreep van RVS is een degelijke keuze. RVS is een sterk materiaal en blijft ook bij veelvuldig gebruik mooi en goed functioneren. RVS heeft een strakke en moderne uitstraling.

 

 

Messing deurgrepen

Messing deurgrepen hebben een klassieke uitstraling, maar passen ook bij een woning met een landelijk interieur. Messing gecombineerd met hout is ook een stijlvolle aanvulling aan uw interieur.

 

 

Ons assortiment deurgrepen

Om ons ruime aanbod aan deurgrepen te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. We hebben een ruim aanbod ter bezichtiging in onze showroom. En mocht de perfecte deurgreep er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen en heeft u het binnen enkele werkdagen in huis. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze!

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele woningen in de regio voorzien van passend deurbeslag: diverse klanten uit Veenendaal, Ede,Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN