• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

KRUKROZETTEN

Deurkrukken zijn verkrijgbaar op rozet of schild. Ze dragen bij aan de sfeer van uw interieur. Gelukkig bestaat er voor elke woonstijl wel een productlijn; bijvoorbeeld een deurklink op een vierkant of rond rozet. Bij VERSTEQ hebben we een groot assortiment aan deurkrukken en deurknoppen op rozet. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 
Afspraak maken

 

Deurknoppen op rozet

Een deurknop met rozet is een subtiele keuze. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren, designs en uitvoeringen. Kiest u voor een deur met krukrozet, wees u er dan van bewust dat u voor het slot ook een aparte rozet nodig heeft. Een krukrozet wordt veel gebruikt bij een binnendeur waar geen slot nodig is.

 

 

Deurkrukken op schild

U kunt kiezen voor een deurklink op een ovaal schild of een rechthoekig schild. Een voordeel van een deurkruk op schild, is dat het ook direct ruimte biedt voor het slot / sleutelgat of als er een schroefgat van een ander formaat krukschild weggewerkt moet worden. VERSTEQ heeft schilden met een profielcilindergat, sleutelgat, toilet-/badkamersluiting of een blind schild.

 

 

Breed assortiment aan krukrozetten

Om ons ruime aanbod aan krukrozetten te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. We hebben een ruim aanbod ter bezichtiging in onze showroom. En mocht de perfecte krukrozet er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen en heeft u het binnen enkele werkdagen in huis. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze!

 

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele woningen in de regio voorzien van passend deurbeslag: diverse klanten uit Veenendaal, Ede,Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN