Houten planken op maat laten zagen

Wilt u houten planken op maat laten zagen in de regio Veenendaal? Dat kan! Bij VERSTEQ zagen we voor u een ruim aanbod aan houten planken en plaatmateriaal op maat. Via onze webwinkel OPMAATZAGEN.nl kunt u eenvoudig en snel uw hout en plaatmateriaal op maat bestellen; tot op de millimeter nauwkeurig! Als maatwerkspecialist van Veenendaal en omstreken zagen wij hout en plaatmateriaal voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt hele planken en platen bestellen of uw hout en plaatmateriaal gratis  tot op de millimeter nauwkeurig op maat laten zagen. Voor hout en plaatmateriaal op maat betaalt u alleen voor de delen die u nodig heeft.

Naast hout en plaatmateriaal heeft VERSTEQ een showroom met een uitgebreid assortiment inbouwkasten, binnen- en buitendeuren en deurbeslag. Dat maakt ons dé maatwerkspecialist in de regio Veenendaal, Renswoude, Overberg, Leersum, Bennekom, Ede, Scherpenzeel, Ederveen, Elst, Wageningen, Woudenberg, Bennekom, Rhenen en Amerongen.

 

Bestel eenvoudig uw houten planken op maat onlinel

Als u hout en plaatmateriaal op maat wilt bestellen kan dat eenvoudig via onze webwinkel OPMAATZAGEN.nl! Hier kunt u kiezen uit een ruim aanbod hout en plaatmateriaal en gemakkelijk uw gewenste vorm, afmeting en afwerking invoeren zoals afronden of in verstek laten zagen. Naast de mogelijkheid om uw bestelling op te halen bij onze zagerij in Veenendaal kan u er ook voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Voor advies over kasten en deuren op maat bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom in Veenendaal.

 

Uw op maat gezaagde planken direct online bestellen? Bestel eenvoudig op: www.OPMAATZAGEN.nl

 

VERSTEQ – Dé maatwerkspecialist van Veenendaal

VERSTEQ, gevestigd aan de Schutterij in Veenendaal, is dé maatwerkspecialist van Veenendaal en omstreken. Naast maatwerk projecten en vakkenkasten, die we maken in onze eigen zagerij, hebben we ook een showroom waar u wandkasten en inbouwkasten in in elk gewenst formaat, stijl en kleur vindt. Zo leveren wij (inbouw-)kasten, wandkasten, schuifdeurkasten, inloopkasten, kastdeuren en deurbeslag op maat. Wij leveren en zagen zowel voor particulieren in kleine oplages, als voor bedrijven in grotere aantallen.

Kasten en deuren op maat

In de showroom van VERSTEQ vindt u een ruim aanbod aan inbouwkasten, inloopkasten, schuifdeurkasten, zolderkasten, kledingkasten en binnen- en buitendeuren die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Laat u inspireren in onze showroom door de verschillende stijlen en stel, met behulp van ons persoonlijk advies, uw ideale kast of deur samen. In een straal van 50km rondom Veenendaal bieden we ook een inmeet- en montageservice aan, zo bent u verzekerd van een perfecte pasvorm en het beste resultaat. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0318- 511 973 of maak direct online een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We staan voor u klaar!

 

Specialist in de regio

VERSTEQ is dé maatwerkspecialist en houthandel voor al uw op maat gezaagd hout, inbouwkasten, kasten op maat en binnen- en buitendeuren in de regio Veenendaal, Rhenen, Ede, Scherpenzeel, Leersum, Ederveen, Lunteren, Elst, Wageningen, Renswoude, Woudenberg, Amerongen, Bennekom en Overberg.

 

U bent van harte welkom in onze zagerij en showroom (op afspraak ook ’s avonds geopend!):

De Schutterij 26
3905 PL VEENENDAAL
Tel: 0318- 511 973
Email: info @ versteq.nl