Vensterbanken, sierlijsten en zuilen op maat

Bent u op zoek naar vensterbanken, sierlijsten, zuilen of andere maatwerkprojecten van hout? Bij VERSTEQ kunt u vensterbanken, sierlijsten en zuilen, in uiteenlopende afmetingen, op maat bestellen. Vensterbanken, sierlijsten en zuilen op maat kopen bij dé maatwerkspecialist van Veenendaal kan eenvoudig en snel, zowel voor particulieren als bedrijven. Nadat u de gewenste formaten doorgeeft zagen wij alle planken voor u op maat. Via onze webwinkel OPMAATZAGEN.nl kunt u eenvoudig en snel uw hout en plaatmateriaal ook online op maat bestellen; tot op de millimeter nauwkeurig! Vanuit onze centraal gelegen zagerij in Veenendaal bieden wij een ruim aanbod aan hout en plaatmateriaal wat in verschillende vormen en met verschillende afwerkingen gezaagd kan worden: en bij ons betaalt u alleen voor de delen die u nodig heeft!

 

VERSTEQ – Dé maatwerkspecialist van Veenendaal

Maatwerk- zagerij VERSTEQ, gevestigd aan de Schutterij in Veenendaal, is dé maatwerkspecialist van Veenendaal en omstreken. In onze zagerij kunnen wij vensterbanken, lijsten en zuilen in elk gewenst formaat zagen en de planken afwerken voor gebruik. Daarnaast werken wij ook aan andere maatwerk projecten als bijvoorbeeld een vakkenkasten op maat, werkruimte opmaat en ontvangstbalies op maat. Ook kunt u in onze showroom terecht voor (inbouw-) kasten, deuren en deurbeslag. Wij leveren en zagen zowel voor particulieren in kleine oplages, als voor bedrijven in grotere aantallen.

 

Liever uw op maat gezaagde hout direct online bestellen? Bestel eenvoudig op: www.OPMAATZAGEN.nl

 

Over de zagerij

Met onze moderne machines zagen wij hout op maat, in elke gewenste oplage. Hiermee kunnen de meest uiteenlopende maatwerk- projecten gemaakt worden. Wij kunnen bijvoorbeeld onderdelen voor kastenwanden, deuren, ontvangstbalies, DJ meubels, zuilen, vensterbanken, kastdelen en radiatorkasten voor u op maat zagen. Wilt u op basis van uw tekening alleen de materialen op maat laten zagen en de montage zelf doen? U kunt gemakkelijk online uw bestelling plaatsen via OPMAATZAGEN.nl

 

Specialist in de regio

VERSTEQ is dé maatwerkspecialist en houthandel voor al uw op maat gezaagd hout, inbouwkasten, kasten op maat en binnen- en buitendeuren in de regio Veenendaal, Rhenen, Ede, Scherpenzeel, Leersum, Ederveen, Lunteren, Elst, Wageningen, Renswoude, Woudenberg, Amerongen, Bennekom en Overberg.

 

U bent van harte welkom in onze zagerij en showroom (op afspraak ook ’s avonds geopend!):

De Schutterij 26
3905 PL VEENENDAAL
Tel: 0318- 511 973
Email: info @ versteq.nl