• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

GLAS-IN-LOOD BINNENDEUREN

Binnendeuren met glas in lood zijn sfeervol en dragen bij aan het unieke karakter van uw woning. Glas in lood wordt veel toegepast in jaren ‘30 woningen, maar door de ruime keuze aan glasopties is het zelfs in een modern huis toepasbaar. De specialisten van VERSTEQ adviseren u graag over de mogelijkheden in onze showroom in Veenendaal. U vindt hier een ruim assortiment aan glas in lood binnendeuren.

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.
 
Afspraak maken

 

Glas in lood assortiment

Glas in lood is in veel verschillende patronen en stijlen beschikbaar. Voor elk interieur is er wel een combinatie te maken die bijdraagt aan de sfeer van het interieur. Of u nu een moderne, klassieke, jaren ‘30, retro of landelijke inrichting heeft. VERSTEQ levert glas in lood en suite deuren, moderne deuren én glas in lood paneeldeuren voor een jaren ‘30 woning. En wij geven graag advies!

 

 

Deurbeslag in stijl

Als u veel aandacht besteedt aan de perfecte binnendeur, dan is deurbeslag daar onlosmakelijk mee verbonden. Bekijk ons aanbod deurbeslag online of laat ons u adviseren in onze showroom over het complete plaatje, waardoor uw interieur echt af is.

 

 

Glas in lood deur op maat laten maken

Bij VERSTEQ vindt u deuren en deurbeslag in veel verschillende soorten, maten, materialen en stijlen. In onze showroom kunt u de ruime keuze aan deuren bekijken. Zit de perfecte maat er net niet tussen, dan kunnen we een deur op maat voor u verzorgen. Onze medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste binnendeur.

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele binnendeuren met glas in lood op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN