• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

INLOOPKASTEN

Een inloopkast voor uw woon- of slaapkamer? Bij VERSTEQ kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment. Als erkende dealer van diverse gerenommeerde merken bieden we niet alleen praktische, maar ook zeer stijlvolle inloopkasten aan. Onze inloopkasten maken we voor u op maat, in verschillende opstellingen, indelingen en kleuren. Zo bent u verzekerd van de perfecte inloopkast voor uw interieur.

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 
Afspraak maken

 

Voor elke ruimte de perfecte opstelling

Een traditionele inloopkast neemt een hele ruimte in beslag. Deze kasten bestaan uit drie elementen die allemaal een hoek beslaan. Naast deze opstelling kunnen wij ook inloopkasten leveren die bestaan uit twee elementen of zelfs één element. Voor advies over welke opstelling het beste past in uw interieur nodigen wij u graag uit in onze showroom in Veenendaal.

 

 

Inloopkasten in vele stijlen

Of u nu een inloopkast wilt voor uw woonkamer, slaapkamer of een geheel andere kamer, met de grote variatie aan mogelijke indelingen die we aanbieden is er altijd een optie die past bij uw wensen. Vanuit een groot aanbod van verschillende lades, schappen, rekken en stangen kunnen wij voor u de ideale indeling creëren.

 

 

Groot aanbod stijlen en afwerkingen

Gezien een inloopkast een groot deel van uw interieur beslaat is het belangrijk dat deze afgewerkt is naar uw smaak. Daarom bieden wij ook een variatie aan afwerkingen aan voor uw inloopkast. U kunt kiezen uit onder andere verschillende kleuren en structuren voor het oppervlak van uw inloopkast en ook uit verschillende greepjes en verlichting voor in de inloopkast. Zo kunnen wij u helpen met het maken van een stijlvolle inloopkast voor uw interieur.

 

 

Kom langs in onze showroom!

Om ons ruime aanbod aan inloopkasten te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. Mocht uw voorkeursproduct er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze in uw zoektocht. Naast persoonlijk advies bieden we ook een inmeet- en montageservice in een straal van 50km rondom Veenendaal.

 

Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!). Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. U bent van harte welkom! We hebben de afgelopen jaren al vele innloopkasten op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde inloopkasten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN