• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

GARDEROBEKASTEN

Een garderobekast op maat is de ideale manier om op een stijlvolle manier uw kleding op te bergen in de slaapkamer of hal. Bij VERSTEQ kunt u zelf uw garderobekast op maat ontwerpen. Om tot een goede keuze te komen, kunt u in onze showroom terecht om het ruime aanbod garderobekasten te bekijken én persoonlijk advies te ontvangen.

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 
Afspraak maken

 

Garderobekasten op maat

Een garderobekast op maat is een mooie toevoeging aan het interieur van uw slaapkamer of hal. Als erkende dealer van verschillende gerenommeerde merken heeft VERSTEQ een ruim aanbod aan mogelijkheden als het gaat om het ontwerpen van uw garderobekast op maat. U kunt een vrijstaande garderobekast ontwerpen, maar u kunt ook een garderobekast op maat ontwerpen voor in een nis.

 

 

Garderobekasten in vele stijlen

Omdat een garderobekast zo’n groot deel uitmaakt van uw interieur is het belangrijk dat uw garderobekast een stijlvolle toevoeging is aan uw interieur. Daarom zijn onze garderobekasten beschikbaar in verschillende stijlen. Bij het kiezen van de schuifdeuren zijn er een aantal opties. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een luxe uitstraling met schuifdeuren in landelijke- of klassieke stijl. Ook kan voor een strakkere uitstraling gaan met bijvoorbeeld omlijste schuifdeuren, loft-deuren of schuifdeuren in moderne stijl. Voor de kastmodules zijn er een aantal kleuren en structuren beschikbaar. U kunt kiezen voor een strakke uitstraling in een effen kleur, maar ook natuurlijke houtmotieven zijn beschikbaar.

 

 

Volledige vrijheid bij de indeling

Om optimaal gebruik te maken van de ruimte in uw garderobekast kunt u zelf de indeling bepalen. Vanuit een ruim assortiment aan lades, schappen, rekken en stangen kunt u naar eigen behoeften uw garderobekast optimaal indelen. Ook kan u kiezen uit verschillende verlichting en spiegels voor in uw garderobekast.

 

 

Kom langs in onze showroom!

Om ons ruime aanbod aan garderobekasten en meer te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. Mocht uw voorkeursproduct er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze in uw zoektocht. Naast persoonlijk advies bieden we ook een inmeet- en montageservice in een straal van 50km rondom Veenendaal.

 

Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!). Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. U bent van harte welkom! We hebben de afgelopen jaren al vele garderobekasten op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN