• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

OPBERGKASTEN

Een opbergkast op maat is niet alleen de ideale oplossing voor uw specifieke opbergwensen, het is ook nog een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. De grote schuifdeuren die de kast afsluiten geven een rustige uitstraling. Om u te helpen met het ontwerpen en kiezen van uw opbergkast bieden we persoonlijk advies vanuit ons uitgebreid assortiment aan. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Ederveen.

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 
Afspraak maken

 

Opbergkasten volledig op maat

Geen enkele opbergwens is hetzelfde. Daarom leveren wij onze opbergkasten op maat. Als dealer van verschillende stijlvolle en gerenommeerde merken kunnen wij vanuit ons eigen assortiment uw opbergwensen vervullen. Naast het ontwerpen van een vrijstaande kast is het ook mogelijk om een opbergkast te ontwerpen voor in een nis. Als u nog niet goed weet hoe uw opbergkast er uit moet zien kunt u gerust langskomen in onze showroom voor persoonlijk advies.

 

 

Stijlvolle opbergkasten in vele uitvoeringen 

Een opbergkast geeft een rustig, opgeruimde sfeer aan uw interieur. Omdat het zo’n groot onderdeel is van uw interieur is het belangrijk dat de opbergkast niet alleen stijlvol is, maar ook in de juiste stijl is. Om die reden bieden wij verschillende stijlen schuifdeuren en kastmodules aan. Berg uw spullen op achter een luxe schuifdeur in landelijke of klassieke stijl, ga voor een strakke uitstraling met loftdeuren, omlijste deuren of schuifdeuren in moderne stijl. Deze stijlen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en structuren, waarmee u de uitstraling van de kast helemaal naar uw eigen smaak kunt maken. Ook de kastmodules kunnen worden ontworpen naar eigen smaak. Zo is het mogelijk om de kastmodules af te werken in een variatie aan effen kleuren voor een strakke uitstraling, maar zijn er ook verschillende structuren beschikbaar. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een houtstructuur, waarmee u een natuurlijke uitstraling aan de kastmodules geeft.

 

 

De perfecte opbergkast met uw eigen indeling 

De ideale indeling van uw opbergkast is afhankelijk van wat u er in wilt opbergen. Voor het ontwerpen van uw opbergkast op maat is het dus een groot voordeel dat u bij VERSTEQ zelf de vrijheid heeft om de kast geheel in te delen naar eigen behoeftes. Door een breed assortiment aan schappen, rekken en lades kan u zelf de ideale indeling creëren. Mocht u ook kleding in uw kast willen opbergen zijn er ook verschillende stangen die u in uw kast kan plaatsen.

 

 

Kom langs in onze showroom!

Om ons ruime aanbod aan opbergkasten en meer te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. Mocht uw voorkeursproduct er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze in uw zoektocht. Naast persoonlijk advies bieden we ook een inmeet- en montageservice in een straal van 50km rondom Veenendaal.

 

Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!). Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. U bent van harte welkom! We hebben de afgelopen jaren al vele opbergkasten op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde opbergkasten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN