• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

KLEDINGKASTEN

Een kledingkast op maat is de ideale oplossing om uw kleding netjes op te bergen en te beschermen tegen stof. Daarnaast is het ook een waardevolle toevoeging aan het interieur van uw slaapkamer, wat het geheel een rustige en opgeruimde uitstraling geeft. Om u te helpen met het samenstellen van uw ideale kledingkast bieden wij een groot assortiment en persoonlijk advies aan in onze showroom in Ederveen.

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.
 
Afspraak maken
 
Kledingkasten volledig op maat 

Iedereen heeft unieke wensen voor een kledingkast. Daarom is een garderobekast op maat een handige oplossing. Als erkende dealer van diverse gerenommeerde merken kan VERSTEQ u helpen met het samenstellen van uw stijlvolle kledingkast op maat. U kunt uiteraard kiezen voor een stijlvolle, vrijstaande kast, maar ook een kast in een nis is een optie. Voor persoonlijk advies over wat voor u de beste optie is, bent u van harte welkom in onze showroom.

 

 

Kledingkasten in vele stijlen

Omdat een kledingkast zo’n prominente plek inneemt in het interieur van uw slaapkamer is het belangrijk om de juiste stijl te kiezen voor uw kledingkast. Om u daarin te helpen bieden we een diverse stijlen aan voor zowel de schuifdeur als de kastmodules van uw kledingkast. Zo kunt u kiezen voor een luxe uitstraling door te gaan voor schuifdeuren in een landelijke of klassieke stijl, maar ook een strakke uitstraling is mogelijk door gebruik te maken van een loftdeur, modern gestijlde schuifdeuren of omlijste schuifdeuren. Deze deuren zijn allen beschikbaar in een variatie aan kleuren en structuren. Ook de kastmodules kunnen afgestemd worden op uw smaak en interieur. Door een variatie aan greepjes, kleuren en structuren kan u een kledingkast ontwerpen die een waardevolle toevoeging is aan uw interieur.

 

 

Volledige keuzevrijheid bij de indeling

Om uw unieke opbergwensen te kunnen vervullen kunnen onze kledingkasten op maat volledig naar eigen ontwerp ingedeeld worden. Door het ruime aanbod aan lades, schappen, rekken en stangen kunt u de kledingkast volledig afstemmen op uw situatie.

 

 

Kom langs in onze showroom!

Om ons ruime aanbod aan kledingkasten en meer te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. Mocht uw voorkeursproduct er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze in uw zoektocht. Naast persoonlijk advies bieden we ook een inmeet- en montageservice in een straal van 50km rondom Veenendaal.

 

Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!). Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. U bent van harte welkom! We hebben de afgelopen jaren al vele kledingkasten op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde kledingkasten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN