• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

OVER VERSTEQ

U bent op zoek naar een maatwerkspecialist? Welkom bij VERSTEQ!

 

Het ontstaan

VERSTEQ is ontstaan vanuit de vroegere maatwerkafdeling van de Fixet in Veenendaal. En is inmiddels uitgegroeid tot een jong en enthousiast team van circa 15 collega’s. Dit is inclusief de zaag-afdeling van OPMAATZAGEN.nl Met deze webshop maken we klussen weer echt leuk en een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat door de klant is bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. We verwerken inmiddels honderden orders per week en hebben we een waanzinnig klantcijfer van een 9,5. We doen iedere dag ons uiterste best om klanten blij te maken met onze producten op maat.

Meer over maatwerk

 

 

Showroom & zagerij

Door positieve groei-ontwikkelingen zijn we de afgelopen jaren meerdere keren uitgeweken naar een nieuwe locatie. Inmiddels zijn we sinds mei 2018 gevestigd op de Schutterij 26 in Veenendaal. Een volledig nieuw en modern pand waarin wij onze showroom en zagerij naar onze wens hebben kunnen inrichten. U kunt bij ons gratis parkeren op eigen terrein. En een showroombezoek is ook ’s avonds op afspraak mogelijk.

Meer over onze showroom     Meer over onze zagerij

 

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN