• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

SCHUIFDEURKAST OP MAAT

Een schuifdeurkast is een mooie manier om rust te creëren in uw interieur. Door de grote schuifdeuren worden uw spullen op een stijlvolle manier opgeborgen. Heeft u een nis? Dan kunt u een schuifdeurkast plaatsen voor een prachtig afgerond geheel. Uiteraard kunt u ook een schuifdeurkast laten maken die buiten een nis geplaatst kan worden. Voor persoonlijk advies over de beste optie voor u, nodigen wij u graag uit in onze showroom in Veenendaal.

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.
 
Afspraak maken

 

Schuifdeurkasten op maat

Als erkende dealer van onder andere Raffito kunnen wij uw schuifdeurkast op maat maken. Zo bent u verzekerd van een formaat schuifdeurkast die volledig is afgestemd op uw interieur. De kast kan tot de millimeter nauwkeurig worden ingemeten, voor zowel in een nis als buiten een nis. Voor de mogelijkheden die het beste passen binnen uw interieur nodigen we u graag uit voor persoonlijk advies in onze showroom.

 

 

Schuifdeuren in vele stijlen

De schuifdeuren van een schuifdeurkast zijn een belangrijk onderdeel van de stijl van uw interieur. Daarom bieden wij vele schuifdeuren aan die beschikbaar zijn in verschillende stijlen en kleuren. Naast loftdeuren hebben we ook schuifdeuren in een landelijke, klassieke, moderne en omlijste stijl. Om de schuifdeurkast helemaal af te werken kunt u ook nog kiezen uit een variatie aan kleuren en greepjes. Zo wordt uw schuifdeurkast een pronkstuk in uw interieur.

 

 

Volledige vrijheid bij de indeling

Voor elk doel van de schuifdeurkast bieden wij een indeling aan. Doordat de kast opgedeeld wordt in modules bent u vrij om de kast in te delen naar uw wensen. Door een breed aanbod aan rekken, schappen, stangen en lades heeft u de vrijheid om uw schuifdeurkast optimaal in te delen. Zo kan u van uw schuifdeurkast gemakkelijk een garderobekast, kledingkast of opbergkast maken.

 

 

Kom langs in onze showroom!

Om ons ruime aanbod aan schuifdeurkasten en meer te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. Mocht uw voorkeursproduct er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze in uw zoektocht. Naast persoonlijk advies bieden we ook een inmeet- en montageservice in een straal van 50km rondom Veenendaal.

 

Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!). Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. U bent van harte welkom! We hebben al vele schuifdeurkasten op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u voor!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN