• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

INBOUWKAST OP MAAT

U kunt bij VERSTEQ terecht voor een groot assortiment inbouwkasten op maat. Wij leveren een uiteenlopende reeks inbouwkasten zoals inloopkasten, kledingkasten, badkamerkasten, opbergkasten, zolderkasten en hoekkasten. Deze schitterende inbouwkasten zijn ideaal om beschikbare ruimte optimaal te benutten: ongeacht hoeveel hoeken en schuine wanden uw vertrek ook heeft! VERSTEQ zorgt voor de perfecte inbouwkast op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Enkel aan u de taak het design te bepalen!

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 

 

Inbouwkast op maat kopen in Ede en Veenendaal

Wilt u een inbouwkast of schuifdeurkast op maat kopen in de regio Ede en Veenendaal? Bij VERSTEQ kunt u verschillende soorten (inbouw-) kasten en schuifdeurkasten, in uiteenlopende afmetingen, op maat bestellen. Een schuifdeurkast of inbouwkast op maat kopen bij dé maatwerkspecialist van Veenendaal kan eenvoudig en snel, zowel voor particulieren als bedrijven. U kunt bij VERSTEQ uw schuifdeurkast of inbouwkast vanuit de showroom uitzoeken en direct bestellen. VERSTEQ is dé specialist voor al uw inbouwkasten en schuifdeurkasten op maat.

 

 

 

Specialist in de regio

VERSTEQ is dé specialist voor al uw kasten op maat in de regio Veenendaal, Rhenen, Ede, Scherpenzeel, Leersum, Ederveen, Lunteren, Elst, Wageningen, Renswoude, Woudenberg, Amerongen, Bennekom en Overberg.