• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

INBOUWKASTEN

Een inbouwkast op maat heeft het perfecte formaat voor uw interieur. Met verschillende stijlen als modern, klassiek en landelijk zit er voor elke smaak en interieur een stijl bij! Bij VERSTEQ vindt u inbouwkasten met schuifdeuren en draaideuren in verschillende stijlen. Daarnaast heeft u ook een ruime keuze uit verschillende materialen en kleuren. Als erkende dealer van diverse gerenommeerde merken bieden wij een uitgebreid en stijlvol assortiment aan waarmee u de ideale inbouwkast voor uw interieur kan ontwerpen. Laat u online inspireren of kom langs in onze showroom in Veenendaal. U bent van harte welkom!

 

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 

Afspraak maken

 

Inbouwkasten

Een inbouwkast is de ideale oplossing als u een kast in een nis wilt plaatsen. Door een inbouwkast op maat te laten maken weet u zeker dat de kast een mooie pasvorm heeft. Om zeker te zijn van de exacte maten bieden wij in een straal van 50km rondom Veenendaal een inmeetservice aan. Zo bent u verzekerd van een inbouwkast met de juiste pasvorm voor uw huis.

 

 

Schuifdeurkasten

Inbouwkasten worden vaak geleverd met schuifdeuren. Het grote voordeel van schuifdeuren is dat ze geen extra ruimte innemen als ze geopend worden. Schuifdeuren worden daarom ook vaak in een slaapkamer gebruikt waar naast het bed geen ruimte meer is om een kastdeur open te draaien.. Door de verschillende stijlen en een zelf te ontwerpen indeling kunnen ze natuurlijk ook in vele andere ruimtes worden ingezet.

Meer schuifdeurkasten

 

 

Inloopkasten

Met een inloopkast kunt u een ruimte optimaal benutten. Door de verschillende opstellingen waarin de kast kan worden geleverd, zijn er vele manieren om een inloopkast toe te passen. Voor de beste pasvorm maken wij uw inloopkast op maat. Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren, structuren en greepjes waarmee uw inloopkast afgewerkt kan worden.

Meer inloopkasten

 

 

Kom langs in onze showroom!

Om ons ruime aanbod aan inloopkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten en meer te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. Mocht de inbouwkast die u zoekt er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij deze altijd voor u op bestelling leveren. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze in uw zoektocht. Naast persoonlijk advies bieden we ook een inmeet- en montageservice in een straal van 50km rondom Veenendaal.

 

Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!). Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. U bent van harte welkom! We hebben de afgelopen jaren al vele inbouwkasten op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde inbouwkasten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN