• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

TUINDEUREN

De zoektocht naar geschikte tuindeuren kan een flinke klus zijn. Wij helpen u daarom graag bij het maken van een passende keuze. U bent welkom in onze showroom in Veenendaal om ons aanbod tuindeuren te bekijken. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u!

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 
Afspraak maken

 

Openslaande tuindeuren

Niets is mooier dan om uw huis letterlijk te openen met openslaande tuindeuren. Het verlengt uw huiskamer en zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. Dubbele tuindeuren zijn in verschillende stijlen beschikbaar. Klassiek, landelijk, modern, jaren ’30 of retro. Ook kunt u kiezen voor een tuindeur met dorpels of panelen en heeft u invloed op het plaatsen van roeden.

 

 

Tuindeur van hardhout

Bij VERSTEQ vindt u tuindeuren die zijn voorzien van een FSC-keurmerk en een KOMO-keur. KOMO is een voor de bouwwereld belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat een constante kwaliteit garandeert. U bent hierdoor niet alleen verzekerd van de allerbeste kwaliteit: ook voldoen de tuindeuren uit ons assortiment aan diverse milieu- en duurzaamheidsrichtlijnen. Welke deur u ook kiest, het is altijd een goede en verantwoordelijke keuze!

 

 

Passend deurbeslag voor uw tuindeuren

Uw tuindeur is pas echt af met bijpassend tuindeurbeslag. Bijvoorbeeld een tuindeur mét slot; dit is belangrijk voor uw gevoel van veiligheid. Ook hiervoor bent u bij VERSTEQ aan het goede adres.

 

Tuindeur op maat laten maken

In onze showroom kunt u de ruime keuze aan tuindeuren bekijken. Zit de perfecte maat er net niet tussen, dan kunnen we een deur op maat voor u verzorgen. Onze medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste tuindeur.

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele tuindeuren geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN