• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

VOORDEUREN

Uw woning van een mooie voordeur voorzien is sfeerverhogend! Bij de aanschaf van een nieuwe voordeur is het ook goed om na te denken over uw veiligheid. Bij VERSTEQ adviseren we u graag over de mogelijkheden. Zoekt u bijvoorbeeld een voordeur in jaren ’30 stijl, een voordeur met glas of een voordeur met rooster? Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u!

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.
 
Afspraak maken

 

Voordeur van hardhout

Bij VERSTEQ kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan voordeuren die gemaakt zijn van hardhout met het FSC- keurmerk. Er worden KOMO gecertificeerde materialen gebruikt bij het samenstellen van de deur, zoals lijmen, sealers en zwelband tussen de dorpels. Hiermee kunnen we een garantie van 6 jaar garanderen.

 

 

Voordeur met glas

Een voordeur met glas zorgt voor een prettige lichtinval in de hal, waardoor het ruimtelijk aanvoelt. Om uw woning goed te beschermen tegen kou of warmte, bieden wij standaard isolatieglas aan. Dit betekent dat de voordeur met dubbelglas, zoals de naam al doet vermoeden, twee lagen glas bevat met ruimte ertussen. Een voordeur met glas kan voorzien worden van diverse glassoorten, waaronder veiligheidsglas. Veiligheidsglas is inbraakwerend en letselschade veilig. Wel zo een veilig idee!

 

 

Voordeurbeslag

Met voordeurbeslag in dezelfde stijl als uw voordeur is het plaatje compleet. Bijvoorbeeld een voordeurknop in jaren ’30 stijl die past bij de voordeur met dezelfde uitstraling. Ook voor andere stijlen deurbeslag bent u bij VERSTEQ aan het goede adres.

 

 

Voordeur op maat laten maken

In onze showroom kunt u de ruime keuze aan voordeuren en voordeurbeslag bekijken. Zit de perfecte maat er net niet tussen, dan kunnen we een voordeur op maat voor u verzorgen. Onze medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste voordeur.

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele voordeuren en buitendeuren geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN