• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Van de makers van OPMAATZAGEN.nl  

DEURKNOPPEN

De deurknop van uw voordeur is hét detail dat het grotere geheel af maakt. Bent u op zoek naar de perfecte deurknop voor uw voordeur? RVS is veruit de meest voorkomende, maar ook deurknoppen van messing, hout, koper en chroom zijn zeer geschikt. Laat u online inspireren of kom naar onze showroom in Veenendaal voor passend advies, onze adviseurs helpen u graag bij de juiste keuze!

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 
Afspraak maken

 

RVS deurknoppen

Een RVS deurknop ziet u op veel voordeuren in Nederland. Dat is niet voor niets, want RVS is een zeer sterk materiaal en het heeft ook bij veelvuldig gebruik een lange levensduur. Een RVS deurknop heeft een moderne en strakke uitstraling en past perfect op de voordeur van een nieuwbouwwoning.

 

 

Deurknop van messing

Kiest u voor een messing deurknop? Dan bepaalt de behandeling van het materiaal de uitstraling, maar over het algemeen ziet u een deurknop van messing vaak bij woningen met een landelijk of klassiek karakter. Messing wordt toegepast in een getrommelde variant, maar ook gebruineerd, gelakt, ongelakt of bewerkt met titaan. Concreet betekent dit dat het materiaal er door de behandeling uit kan zien als antiek brons, glanzend goud, oud zilver of roestvrijstaal.

 

 

Deurknop chroom

Een deurknop van chroom is zilvergrijs van kleur en is beschikbaar in een glanzende en matte variant. De keuze voor welke variant chromen deurknop het beste past hangt af van uw persoonlijke smaak, het type woning en interieur, en uiteraard het soort deur waarop de chromen deurknoppen gemonteerd worden. Het gebruik van een deurknop van chroom geeft de woning een moderne, of zelfs retro, uitstraling. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze!

 

 

Zwarte deurknoppen

Een zwarte voordeurknop is de trend van dit moment. In een ronde vorm of als vierkant, wat uw smaak ook is, wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment zwarte deurknoppen waar u uit kunt kiezen! Zit de perfect zwarte deurknop er niet tussen? Dan biedt de catalogus uitkomt en leveren we uw voorkeursdeurknoppen op bestelling.

 

 

Uitgebreid assortiment deurknoppen

Om ons ruime aanbod aan deurknoppen te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. We hebben een ruim aanbod ter bezichtiging in onze showroom. En mocht de perfecte deurknop er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen en heeft u het binnen enkele werkdagen in huis. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze in uw zoektocht. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u!

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele woningen in de regio voorzien van passend deurbeslag: diverse klanten uit Veenendaal, Ede,Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN