• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

Inbouwkast laten plaatsen in Veenendaal en Ede

Wilt u een inbouwkast of schuifdeurkast op maat kopen en laten plaatsen in de regio Ede en Veenendaal? Bij VERSTEQ kunt u verschillende soorten (inbouw-) kasten en schuifdeurkasten, in uiteenlopende afmetingen, op maat bestellen. Als erkende dealer diverse gerenommeerde merken bieden wij een breed aanbod van verschillende stijlen inbouwkasten aan die allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat te maken zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor inbouwkasten met schuifdeuren in klassieke, moderne, omlijste of landelijke stijl. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor moderne draaideurkasten. Al de inbouwkasten zijn in te delen naar uw wensen. Zo kunt u van uw inbouwkast bijvoorbeeld een garderobekast, kledingkast, servieskast, boekenkast of opbergkast maken. Alles is mogelijk!

 

VERSTEQ – Dé inbouwkast- specialist van Veenendaal

VERSTEQ is dé maatwerkspecialist van Veenendaal en omstreken. Mij maken maatwerk projecten en kasten op maat, en in onze showroom vindt u wandkasten en inbouwkasten in elk gewenst formaat, stijl en kleur. Zo leveren wij (inbouw-)kasten, wandkasten, schuifdeurkasten, inloopkasten en kastdeuren op maat.

 

 

De service van maatwerkspecialist VERSTEQ

Een schuifdeurkast of inbouwkast op maat kopen en laten plaatsen door dé maatwerkspecialist van Veenendaal kan eenvoudig en snel, zowel voor particulieren als bedrijven. U kunt bij VERSTEQ uw schuifdeurkast of inbouwkast vanuit de showroom uitzoeken en direct bestellen. VERSTEQ is dé specialist voor al uw inbouwkasten en schuifdeurkasten op maat!

 

Specialist in de regio

VERSTEQ is dé maatwerkspecialist voor inbouwkasten en kasten op maat in de regio Veenendaal, Rhenen, Ede, Scherpenzeel, Leersum, Ederveen, Lunteren, Elst, Wageningen, Renswoude, Woudenberg, Amerongen, Bennekom en Overberg.

 

U bent van harte welkom in onze showroom (op afspraak geopend- ook ’s avonds!):

Nieuweweg 170
3905 LS VEENENDAAL
Tel: 0318- 511 973
Email: info @ versteq.nl