• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

 Inloopkast op maat kopen in Veenendaal en Ede

Wilt u een inloopkast, wandkast of kledingkast op maat kopen in de regio Veenendaal? U kunt bij VERSTEQ terecht voor een groot assortiment inbouwkasten op maat. Wij leveren een uiteenlopende reeks inbouwkasten zoals inloopkasten, kledingkasten, badkamerkasten, opbergkasten, zolderkasten en hoekkasten. Deze schitterende inbouwkasten zijn ideaal om de beschikbare ruimte in uw huis optimaal te benutten: ongeacht hoeveel hoeken en schuine wanden uw vertrek ook heeft! VERSTEQ zorgt voor de perfecte inbouwkast op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Enkel aan u de taak het design te bepalen! Als erkende dealer van onder andere Raffito heeft u een ruime keuze om dat te doen.

 

Een stijlvolle inloopkast op maat die past bij elk interieur

De kastmodules zijn, naast dat ze vrij in te delen zijn, beschikbaar met verschillende afwerkingen. Voor een strakke, moderne uitstraling kunt u kiezen voor egale kleuren als bijvoorbeeld wit, ivoor, steen grijs en antraciet. Ook zijn er afwerkingen met een structuur beschikbaar. Voor een natuurlijke uitstraling kunt u bijvoorbeeld kiezem voor een afwerking met een houtstructuur van onder andere eiken- en walnoothout. Ook qua schuifdeuren en grepen zijn er talloze variaties om uit te kiezen. Voor elk interieur is er een stijlvolle optie; kies bijvoorbeeld voor een barn-stijl schuifdeur als u een landelijke stijl heeft in uw interieur. Verder zijn er bijvoorbeeld ook klassieke, moderne en omlijste deuren beschikbaar. Bij VERSTEQ is er altijd een stijlvolle keuze voor uw interieur.

 

 

VERSTEQ – Dé inbouwkasten- specialist van Veenendaal

VERSTEQ, is dé maatwerkspecialist van Veenendaal en omstreken. In onze eigen zagerij maken wij maatwerk projecten en in onze showroom vindt u wandkasten en inbouwkasten in elk gewenst formaat, stijl en kleur. Zo leveren wij (inbouw-)kasten, wandkasten, schuifdeurkasten, inloopkasten en kastdeuren op maat. Een kledingkast, wandkast of inloopkast op maat kopen bij dé maatwerkspecialist van Veenendaal kan eenvoudig en snel. U kunt bij VERSTEQ uw inloopkast vanuit de showroom uitzoeken en direct bestellen. Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten. VERSTEQ is dé specialist voor al uw wandkasten, kledingkasten en inloopkasten op maat in de regio: van Utrecht tot Arnhem en van Apeldoorn tot Tiel. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, centraal gelegen in Veenendaal.

 

Specialist in de regio

VERSTEQ is dé maatwerkspecialist voor al uw inbouwkasten en kasten op maat in de regio Veenendaal, Rhenen, Ede, Scherpenzeel, Leersum, Ederveen, Lunteren, Elst, Wageningen, Renswoude, Woudenberg, Amerongen, Bennekom en Overberg.

 

U bent van harte welkom in onze showroom (op afspraak geopend ook – ’s avonds!):

Nieuweweg 170
3905 LS VEENENDAAL
Tel: 0318- 511 973
Email: info @ versteq.nl