Hout op maat laten zagen en bestellen

Wilt u hout bestellen en op maat laten zagen in de regio Veenendaal? Dan helpen wij u graag! Hout op maat laten zagen en bestellen bij VERSTEQ, dé maatwerkspecialist van Veenendaal, kan eenvoudig en snel via onze webwinkel OPMAATZAGEN.nl; zowel voor particulieren als bedrijven. Tijdens het bestellen kunt u zelf de afmetingen van uw hout kiezen en bij plaatmateriaal heeft u ook nog de keuze uit verschillende vormen en afwerkingen! U betaalt bij ons alleen voor de delen die u nodig heeft; en daarnaast kunt u natuurlijk ook hele platen, balken en latten bestellen.

 

VERSTEQ – Dé maatwerkspecialist van Veenendaal

VERSTEQ, gevestigd aan de Schutterij in Veenendaal, is dé maatwerkspecialist van Veenendaal, Ede en omstreken. Wij kunnen hout en plaatmateriaal in elk gewenst formaat zagen en de planken afwerken voor gebruik. Via onze webwinkel OPMAATZAGEN.nl bestelt u gemakkelijk al uw hout en plaatmateriaal op maat en in onze showroom kunt u terecht voor persoonlijk advies voor (inbouw-) kasten, deuren en deurbeslag op maat. Wij leveren en zagen zowel voor particulieren in kleine oplages, als voor bedrijven in grotere aantallen.

 

Liever uw op maat gezaagde hout direct online bestellen? Bestel eenvoudig op: www.OPMAATZAGEN.nl

 

Over de zagerij

Met onze moderne machines zagen wij hout en plaatmateriaal op maat, in elke gewenste oplage. U kunt hout op maat online bestellen bij www.OPMAATZAGEN.nl en thuisbezorgd krijgen, maar u kunt uw bestelling uiteraard ook ophalen bij onze zagerij in Veenendaal. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment (inbouw)kasten, deurbeslag en binnen- en buitendeuren op maat. Wij nodigen u van harte uit voor een afspraak om bijvoorbeeld uw ideale vakkenkast, inbouwkast, schuifdeurkast, kledingkast, binnendeur of buitendeur op maat te bestellen.

 

Specialist in de regio

VERSTEQ is dé maatwerkspecialist voor al uw op maat gezaagd hout en plaatmateriaal, kasten en deuren op maat in de regio Veenendaal, Woudenberg, Amerongen, Wageningen, Bennekom, Scherpenzeel, Ede, Rhenen, Ederveen, Renswoude, Elst, Overberg, Lunteren en Leersum. Bestel gemakkelijk uw hout en plaatmateriaal online op www.OPMAATZAGEN.nl en voor persoonlijk advies voor kasten en deuren op maat bent u van harte welkom in onze showroom in Veenendaal.

 

U bent van harte welkom in onze zagerij en showroom (op afspraak ook ’s avonds geopend!):

De Schutterij 26
3905 PL VEENENDAAL
Tel: 0318- 511 973
Email: info @ versteq.nl