MDF op maat laten zagen

Wilt u MDF op maat laten zagen in de regio Veenendaal? VERSTEQ zaagt verschillende soorten hout en plaatmateriaal, waaronder MDF, in uiteenlopende afmetingen. MDF op maat laten zagen bij dé maatwerkspecialist van Veenendaal kan eenvoudig en snel via onze webwinkel OPMAATZAGEN.nl, zowel voor particulieren als bedrijven. Wanneer u MDF bestelt kunt u dit per hele plaat afnemen of natuurlijk direct gratis  op maat laten zagen in elk gewenst formaat! Bij ons betaalt u alleen voor de delen die u nodig heeft.

 

VERSTEQ – Dé maatwerkspecialist van Veenendaal

Maatwerkspecialist VERSTEQ, gevestigd aan de Schutterij in Veenendaal, is dé maatwerkspecialist van Veenendaal en omstreken. Wij kunnen MDF in elk gewenste formaat zagen en de planken afwerken voor gebruik. U kunt gemakkelijk uw MDF op maat bestellen via onze webwinkel OPMAATZAGEN.nl en in onze showroom  kunt u terecht voor persoonlijk advies voor (inbouw-) kasten, deuren en deurbeslag op maat. Wij leveren en zagen zowel voor particulieren in kleine oplages, als voor bedrijven in grotere aantallen.

 

Liever uw op maat gezaagde MDF direct online bestellen? Bestel eenvoudig op: www.OPMAATZAGEN.nl

 

Over de zagerij

Met onze moderne machines zagen wij MDF op maat, in elke gewenste oplage. U kunt hout op maat online bestellen bij www.OPMAATZAGEN.nl en thuisbezorgd krijgen, maar u kunt uw bestelling uiteraard ook ophalen bij onze zagerij in Veenendaal. Naast hout en plaatmateriaal op maat bieden wij ook kasten en deuren op maat. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom voor een afspraak om bijvoorbeeld uw ideale vakkenkast, inbouwkast, schuifdeurkast, kledingkast, binnendeur of buitendeur op maat te bestellen.

 

Specialist in de regio

VERSTEQ is dé maatwerkspecialist voor al uw op maat gezaagd hout en plaatmateriaal, kasten deuren op maat in de regio Veenendaal, Woudenberg, Amerongen, Wageningen, Bennekom, Scherpenzeel, Ede, Rhenen, Ederveen, Renswoude, Elst, Overberg, Lunteren en Leersum. Bestel gemakkelijk uw hout en plaatmateriaal online op www.OPMAATZAGEN.nl en voor persoonlijk advies voor kasten en deuren op maat bent u van harte welkom in onze showroom in Veenendaal.

 

U bent van harte welkom in onze zagerij en showroom (op afspraak ook ’s avonds geopend!):

De Schutterij 26
3905 PL VEENENDAAL
Tel: 0318- 511 973
Email: info @ versteq.nl