• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

PANEELDEUREN

Paneeldeuren zijn al jaren in trek! Al vanaf de 19e eeuw worden deuren opgebouwd uit verschillende panelen. Grote kans dat u paneeldeuren aantreft wanneer u een jaren ‘30 huis betreedt. Een paneeldeur wordt vaak gecombineerd met glas. Bij VERSTEQ hebben we een ruim assortiment aan nieuwe paneeldeuren in onze showroom. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden!

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 

Materiaal paneeldeuren

De paneeldeuren die wij aanbieden zijn voorzien van een FSC-keurmerk en hebben een KOMO-keur. KOMO is een voor de bouwwereld belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat een constante kwaliteit garandeert. U bent hierdoor niet alleen verzekerd van de allerbeste kwaliteit: ook voldoen de paneeldeuren uit ons assortiment aan diverse milieu- en duurzaamheidsrichtlijnen. Welke deur u ook kiest, het is altijd een doordachte keuze!

 

 

Paneeldeuren met glas in lood

Voor extra lichtinval vanuit de hal naar de woonkamer is een paneeldeur met glas erin een goede keuze. Er zijn tal van combinaties in zowel het aantal panelen als glasopties. Wij nemen graag de tijd om u te adviseren! Lees meer over de mogelijkheden van glas bij binnendeuren met glas.

 

 

Paneeldeuren in verschillende stijlen

Paneeldeuren ziet u veelal terug in jaren ‘30 woningen. Toch is een paneeldeur ook passend in een interieur met een landelijke, klassieke, retro of moderne uitstraling. Combineer de paneeldeur in dat geval met deurbeslag in die stijl, waardoor het één passend geheel wordt.

 

Paneeldeuren op maat laten maken

Bij VERSTEQ vindt u paneeldeuren en deurbeslag in veel verschillende soorten, maten, materialen en stijlen. In onze showroom kunt u de ruime keuze aan paneeldeuren bekijken. Zit de perfecte maat er net niet tussen, dan kunnen we een paneeldeur op maat voor u verzorgen. Onze medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste binnendeur.

 

Kom langs in onze showroom!

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal! (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. We hebben de afgelopen jaren al vele paneeldeuren op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN