• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

ZOLDERKASTEN OP MAAT

Een zolderkast vraagt in veel gevallen om een specifieke maatvoering, bijvoorbeeld omdat de kast geplaatst moet worden onder het schuine dak van uw woning. Dit zorgt ervoor dat het lastig is om een geschikte standaard zolderkast te vinden. Een zolderkast op maat biedt voor u de oplossing! Kies voor een kwalitatief hoogwaardige Raffito kast met een uitstraling die u kunt aanpassen aan de sfeer van uw zolder.

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 
Afspraak maken

 

Een zolderkast moet precies passen!

Heeft u al bedacht hoe uw ideale zolderkast eruitziet? Een zolderkast die volledig is afgestemd op uw wensen bestelt u bij VERSTEQ. Als erkende dealer van verschillende gerenommeerde merken kunnen wij meedenken over uw zolderkast op maat. Zo zal de kast van vloer tot plafond precies passen en één geheel zijn met uw zolder. De uitstraling bepaalt u natuurlijk helemaal zelf.

 

 

Zolderkasten in vele stijlen

De stijl van de zolderkast kunt u eenvoudig laten aansluiten op de sfeer van uw zolder. U kiest namelijk zelf het materiaal, waardoor u de zolderkast geheel kunt personaliseren. Of u nu een landelijke, moderne of industriële inrichting heeft. Het aanbod aan materiaal reikt van eiken tot helderwit en van glas tot spiegelwand. U maakt zelf de gewenste mix! Ook kunt u gebruik maken van extra opties aan de binnenzijde van de kast, zoals verlichting, uittrekbare spiegels etc.

 

 

Volledig afgestemd op uw wensen

Om de ruimte onder het schuine dak op zolder optimaal te benutten maakt u een ideale kastindeling met schuifdeuren. De kast wordt opgebouwd uit verschillende modules; zo kunt u kiezen uit schoenenrekken, uittrekbare schappen, garderobestangen of lades. U bepaalt de indeling van de zolderkast op maat, op basis van de spullen die u erin kwijt wilt. Ideaal toch?

 

 

Kom langs in onze showroom!

Om ons ruime aanbod aan inbouwkasten te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. Mocht uw voorkeursproduct er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd op maat voor u uittekenen en bestellen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze in uw zoektocht. Naast persoonlijk advies bieden we ook een inmeet- en montageservice in een straal van 50 km rondom Veenendaal.

 

Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!). Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. U bent van harte welkom! We hebben de afgelopen jaren al vele zolderkasten op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN