• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

HOEKKASTEN

Een hoekkast is een slimme oplossing voor een loze ruimte in huis. Bij VERSTEQ kunnen we u adviseren over een hoekkast die voldoet aan al uw eisen. Als erkende dealer van onder andere Raffito denken we graag met u mee. Wij nemen de tijd voor u!

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 
Afspraak maken

 

Hoekkasten precies op maat!

Het ontwerp van de hoekkast wordt bepaald door de specifieke functie van het meubel. Een hoekkast voor de TV vraagt om een andere indeling dan een hoekkast voor kleding of als oplossing in de keuken. Kiest u voor een VERSTEQ kast, dan kiest u voor maatwerk! En dat past in alle hoeken en gaten van uw woning. Heeft u advies nodig bij het opmeten van uw kast? Maak dan gebruik van onze inmeetservice en loop geen enkel risico. Wij maken een afspraak om de exacte maten te bepalen.

 

 

Een hoekkast als onderdeel van uw interieur

Door het grote aanbod aan materialen en opties kunt u de kast personaliseren en afstemmen op de ruimte waar de hoekkast komt te staan, bijvoorbeeld de keuken, de woonkamer of de slaapkamer. U combineert kleuren en materialen totdat de juiste, voor u perfecte match, ontstaat en uw hoekkast af is. Wij hebben materialen die passen bij een landelijke, klassieke, moderne, industriële en zelfs retro inrichting.

 

 

Volledige vrijheid bij de indeling

Onze maatwerk hoekkasten worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte in de hoek van de kamer. Na het bepalen van de gewenste afmetingen kunt u de hoekkast indelen; kies het aantal legplanken, lades, ophangmogelijkheden en meer.

 

 

Kom langs in onze showroom!

Om ons ruime aanbod aan hoekkasten te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. Mocht uw voorkeursproduct er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze in uw zoektocht. Naast persoonlijk advies bieden we ook een inmeet- en montageservice in een straal van 50km rondom Veenendaal.

 

Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!). Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. U bent van harte welkom! We hebben de afgelopen jaren al vele hoekkasten op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN