• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

WANDKASTEN

Een wandkast is een slimme oplossing voor in huis: u benut met een wandkast op maat de volle breedte en hoogte van de ruimte! Bij VERSTEQ kunnen we u adviseren over een wandkast die voldoet aan al uw eisen. Als erkende dealer van verschillende gerenommeerde merken denken we graag met u mee. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u om samen de perfecte wandkast uit te tekenen!

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 
Afspraak maken

 

Wandkasten precies op maat!

Het ontwerp van de wandkast wordt bepaald door de specifieke functie van het meubel. Een wandkast waar bijvoorbeeld de TV een plek in moet krijgen vraagt om een andere indeling dan een wandkast voor kleding of als oplossing in de keuken. Kiest u voor een VERSTEQ kast, dan kiest u voor maatwerk! En dat past in nagenoeg elke ruimte van uw woning. Heeft u advies nodig bij het opmeten van uw kast? Maak dan gebruik van onze inmeetservice en loop geen enkel risico. Wij maken een afspraak om de exacte maten te bepalen.

 

 

Een wandkast als eyecatcher in uw interieur

Door het grote aanbod aan materialen en opties kunt u de kast personaliseren en afstemmen op de ruimte waar de wandkast komt te staan, bijvoorbeeld de keuken, de woonkamer of de slaapkamer. U combineert kleuren en materialen totdat de juiste, voor u perfecte match, ontstaat en uw wandkast eruit ziet zoals u deze graag zou willen. Wij hebben materialen die passen bij een landelijke, klassieke, moderne, industriële en zelfs retro inrichting.

 

 

Volledige vrijheid bij de indeling

Onze maatwerk wandkasten worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Hierdoor past de wandkast bij het plaatsen perfect tegen de wand van de kamer. Na het bepalen van de gewenste afmetingen kunt u het interieur van de wandkast volledig zelf indelen; kies het aantal legplanken, lades, ophangmogelijkheden en meer.

 

 

Kom langs in onze showroom!

Om ons ruime aanbod aan maatwerk kasten te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. Mocht uw voorkeursproduct er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze in uw zoektocht. Naast persoonlijk advies bieden we ook een inmeet- en montageservice in een straal van 50km rondom Veenendaal.

 

Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!). Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. U bent van harte welkom! We hebben de afgelopen jaren al vele schitterende wandkasten op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN