• Dé maatwerkspecialist!
  • Gratis inmeetservice
  • Showroom enkel op afspraak geopend

UW KAST OP MAAT

Wanneer u een kast op maat laat maken weet u één ding zeker: het eindresultaat bepaalt u helemaal zelf. U hebt de vrije hand in het ontwerp en bepaald zelf de ideale indeling én perfecte uitstraling van de kast. Het grootste voordeel van maatwerk is dat er voor iedere loze ruimte in huis een oplossing te vinden is. Maak optimaal gebruik van uw woning en kom voor advies naar de specialisten van VERSTEQ. Als erkende dealer van onder andere Raffito denken we graag met u mee. Wij nemen de tijd voor u.

Bel 0318- 511 973 voor een afspraak in onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!) en laat u adviseren door een van onze specialisten.

 
Afspraak maken

 

Kies zelf uw stijl

De stijl van uw kast op maat heeft invloed op de rest van uw interieur. Daarom heeft Raffito een ruim aanbod aan materialen en deurbeslag, zodat uw kast volledig aansluit bij de stijl van uw woning. Het aanbod reikt van levendige kleuren tot neutrale tinten, van spiegel- tot glasdeuren. U creëert eenvoudig uw eigen kast op maat in stijl! Of het nu landelijk, klassiek, retro of modern is.

 

 

Kasten op maat in vele uitvoeringen

De indeling van de kast stemt u volledig af op het doel van de kast. Een wandkast op maat vraagt om andere functionaliteiten dan bijvoorbeeld een kast voor onder een schuine wand op zolder of een inbouwkast op maat. Voor al uw wensen bieden we een passende oplossing aan. Wij gebruiken hoogwaardige materialen die voorzien zijn van een kwaliteitskeurmerk. Zo heeft u gegarandeerd lang plezier van uw kast op maat.

 

Volledige vrijheid bij het ontwerp en de indeling

Om tot een goed ontwerp te komen, dat natuurlijk ook nog eens tot op de millimeter nauwkeurig past, denken we graag met u mee. De mogelijkheden voor uw kast op maat zijn eindeloos! Met onze kastenconfigurator zijn tot wel 10.000 verschillende opstellingen en afwerkingen mogelijk! Uiteraard helpen onze adviseurs u graag bij het maken van alle juiste keuzes.

Kom langs in onze showroom!

Om ons ruime aanbod aan kasten op maat zelf te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom. Mocht uw voorkeursproduct er nét niet tussen zitten, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze in uw zoektocht. Naast persoonlijk advies bieden we ook een inmeet- en montageservice in een straal van 50km rondom Veenendaal.

 

Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom (showroom bezoeken is op afspraak ook ’s avonds mogelijk!). Bel 0318- 511 973 voor een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. U bent van harte welkom! We hebben de afgelopen jaren al vele kasten op maat geplaatst in de regio: diverse klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Bennekom, Renkum, Amerongen, Leersum, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving gingen u al voor! Bekijk onze inspiratiepagina voor foto’s van gerealiseerde projecten op locatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

AFSPRAAK MAKEN